Luciatåg Ikano/IKEA


Evenemangsdetaljer

  • Datum:
  • Kategorier:

Ansvarig: Linnea Larsson
Brödkör 3:
S1: Linnea Larsson, Josefine Österhult Bremer
S2: Julia Angelstrand, Celina Larsson
A1: Linnéa Fredén, Ellen Bennet
A2: Caroline Puelli, Louise Karlsson

Samling: Kl 11:45 för ombyte och uppsjungning
Plats: Dörren mellan Zigges frisörer och restaurangen på plan 2, Ikanohuset i Tornby. Ni blir sedan insläppta till plan 3 för ombyte o uppsjungning.
Sjungning: kl 12:30.

Denna sjungningen är längre än de andra.

Tåget börjar på plan 1 och går vidare upp till Matloftet. I Matloftet går tåget till fönsterpartiet och tillbaka ut ur foodcourt. På utväg från matloftet stannar tåget till på bron för sång (3 låtar). Tåget går vidare nerför rulltrappan till stora granen i entrén och stannar till (3 låtar). Sist in till IKEA’s kassalinje utan att stanna om så behövs enligt restriktioner, vända och gå tillbaka till centrumledningen plan 3. Ev stanna vid kassorna och sjunga 2-3 låtar.

Ni får ha el-ljus så att ni inte behöver hantera levande ljus under så pass lång tid.

Ha koll på Ikanohusets säkerhetsregler till sjungningen:

Information om kod 2000 och utrymning
Ett brandlarm föregås vanligen av kod 2000 som kommuniceras i köpcentrumets högtalarsystem. Kod 2000 betyder förberedelse till brandlarm. Var vaksam och invänta mer information. Om kod 2000 efter en stund återkallas är faran över och ni kan fortsätta eventet som vanligt. Nya larm från och med då ska tas på största allvar. Vid en verklig brand eller fara för person kommer en larmsignal att gå igång. Alla ska då utrymma köpcentrumet genom den närmaste entrén och bege sig mot återsamlingsplatsen på den norra parkeringen (parkeringen mot E4:an). Ansvarig hos aktör måste se till att alla utställare är informerade om köpcentrumets säkerhetsrutiner. Eld, tända ljus, rökning, eller annan öppen låga är förbjudet inne i centrat samt närmare än 10 meter från fasad och entréer. Centrumledningen förbehåller sig rätten att avsluta arrangemang om inte dessa följs.