Provsjungningsdag och öppet rep hösten 2024

Vill du bli en del av den fantastiska körgemenskapen i Linköping? Nu finns chansen att söka till Den akademiska damkören Linnea! Den 7e september har kören en provsjungningsdag där du som är intresserad av att sjunga kan göra ett antagningsprov.

För dig som vill söka:Du behöver inte vara student för att vara med i Linnea, men det är bra om du sjungit i kör tidigare, eller har annan musikalisk bakgrund. Inför provet ska du ha förberett ett stycke som du får sjunga upp för vår sångpedagog och några medlemmar ur kören. Utöver detta kommer du även få sjunga a vista samt på gehör. Slutligen får du även sjunga tillsammans med tre andra korister ett stycke som du har möjlighet att öva på inför provsjungningen. Ju fortare du mailar och bokar en tid, desto tidigare har du tillgång till detta stycke. När du mejlar kommer du också få den exakta tid då du ska sjunga upp för oss.

För att boka en tid för provsjungning till Linnea, maila antagning@damkorenlinnea.se.

Öppet rep:Om du ännu inte är säker på att Den akademiska damkören Linnea är rätt för dig, eller om du är helt säker men bara vill tillbringa mer tid med oss, har vi även ett öppet rep kl 18:30-21:00 den 2a september i musicum på campus valla. Då har du möjligheten att sjunga och prata med oss och helt enkelt få en känsla av hur vi är som kör.

Vi lovar, vi bits inte och vi ser fram emot att sjunga med dig!

Föregående
Föregående

Dags att introducera höstens projektdirigent!

Nästa
Nästa

Vi tackar för allt Merete!