Öppet rep med Linnea!

I vår behöver den akademiska damkören Linnea Din röst! Har du inte hunnit bestämma dig om du vill ansöka, eller är du bara nyfiken på att se vad vi gör på ett körrep? Oavsett är du varmt välkommen till vårt ÖPPNA REP nästa måndag den 27 januari klockan 18:30-21:00 i Musicum i C-huset för att sjunga och hänga med oss.
Vad är den akademiska damkören Linnea? Vi är en fyrstämmig kör som repar varje måndag klockan 18:30-21:00 i C-huset. Utöver detta har vi stämrep, konsert, sittningar och massa annat kul som man enbart kan delta i eller hjälpa till att arrangera om man vill!I vår ska vi även åka till Trondheim för att delta på körfestivalen NSSS, som står för Nordic Student Singer Summit. NSSS är en fyra dagar lång körfestival som består av en massa härligt umgänge med andra körsångare från hela norden, massa körsång, fest och en megastor galakonsert och galamiddag. Detta vill du inte missa!Provsjungningar kommer att hållas måndag 27/1 och 3/2. Om du är intresserad är du varmt välkommen att maila antagning@damkorenlinnea.se. Observera att för att kunna åka med oss och delta på NSSS om du blir antagen måste du boka in  en tid för provsjungning den 27/1 för att vi ska hinna skicka in anmälan om ditt deltagande till NSSS!
För att se mer info om vårt öppna rep kan du klicka dig vidare till vårt Facebook-event: https://www.facebook.com/events/107866914000865/
Föregående
Föregående

Ett Knippe Kvinnokamp - Tillsammans på Jorden

Nästa
Nästa

Luciatåg med Linnea